JohannaMatildaBerg

Alla inlägg under mars 2010

Av Johanna Berg - 21 mars 2010 22:17

Det var roligt på hockeyn och Oskarshamn vann med blev 0-3! 
Det var typ första gången jag var riktigt inne i hockey och när dem gjorde andra målet så skrek jag för jag blev glad och det brukar jag inte, haha x)
På vägen hem så satt jag och Emelie och lyssnade på musik och jag somnade nästan, haha.
Åkte med hem till henne sen hämtade pappa mig där och så åkte vi och köpte mat på donken och fan vad sega dem var där idag!
Nu liggar jag i sängen och lyssnar på musik och bara tar det lugnt :)

  

Av Johanna Berg - 21 mars 2010 13:07

Länge sen jag bloggade men nu så :)
I fredags så var jag med Sara och vi hade roligt som alltid :P
Roligast var nog när hon gick med mig en bit när jag skulle hem, vi gick och sparkade på en stor "snöboll" och så åkte den ner i diket och då gick jag i snön där och då sjönk jga ner och så ramlade jag och sen så ser jag att min vänster hand hamnade ca 1,5dm från hundbajs x) Skit äckligt men tur att jag inte hamnade i den x)
Igår så var jag med Emelie och vi hade oxå roligt, vi cyklade bla till maxi och senare var vi ute och gick och så där :)
Idag så ska jag va med Emelie igen och vi ska åka till Nybro och kolla på hockey :)
Imon så är man ledig och på tisdag oxå, ska vara med Sara ngn dag oxå :)

Av Johanna Berg - 14 mars 2010 20:48

Idag har det varit hur segt som helst, jag har varit lite sur fast jag har ingen anning om vfr har bara kännt mig arg :S
Har kollat på två filmer idag oxå Bridge to Terabithia, haha den var lite som Narnia men den var väl ganska bra iaf :)
Den andra filmen var Collage road trip den var lite små rolig :)


    

Av Johanna Berg - 13 mars 2010 15:46

Kollade på Crossroads förut idag, det var så länge sen jag såg den och den är faktiskt bra :)
igår började jag lyssna på lite gammla låtar med Britney Spears och jag bara älskar Everytime! Komemr ihåg att jag lyssnade på den HELA TIDEN när den var ny, men älskar den lika mkt nu som då! Haha, lyssnar  typ hela tiden på den nu med (a) 

           

Av Johanna Berg - 10 mars 2010 17:55

Nu har jag varit dålig på att blogga i ngra dagar men kände för att göra det nu :)
Igår och idag har jag varit hemma. igår kände jag mig hellustig, hade ont i huvet och i kroppen och var skit yr bara av att ligga ner i sängen :S
Idag hade jag mest bara ont i huvet men jag ville verkligen gå idag för alla 1:or skulle till aulan och lyssna på en föreläsnign om Anabola/Steroider och dem kommande veckorna ska vi ha tema-vecka om Hälsa och då skulle han som var i aulan prata om vad Anabola och det gör med kroppen eller ngt, och eftersom vi ska prata om det sen under sem kommande veckorna hade det ju varit bra och vart med på det idag så man hade fattat, men mitt jävla huvud ska alltid göra så jävla ont, är skit trött på att ALLTID ha ont i huvet, har varit hos läkar och optiker och INGEN hittar ngt fel. Hoppas ifa att jag ska kunna gå imon för det är så tråkigt att bara vara hemma!

Av Johanna Berg - 7 mars 2010 17:41

Ja, nu sitter jag på mitt rum med mina små kusiner och kollar på "Järnjätten"  för dem ville kolla på den. Fick inte så mkt idag men jag önskade mig inte så mkt, fick mest pengar :) Äntligen ska jag få se alla avsnitten av Glee och får läsa sista boken av "Tillsammans" och det är sista boken tyvärr. Jag rekomenderar att läsa dem bökerna för dem är skit bra tycker jag! När jag böejade läsa den första så kunde jag knappt sluta läsa den sen läste jag andra och det var likadant med den, så hoppas att den här är lika bra :)

Men det här var iaf vad jag fick :)


      



Av Johanna Berg - 5 mars 2010 14:19

Jaa, idag fyller jag 17 år då. Men det har nog varit den sämsta födelsedagen ngnsin, när mamma, pappa och syrran kom in med paket så mådde jag ganska bra men senare när jag fixat mig lite så fick jag så sjukt ont i magen det känder som att ngn hög mig i magen, så då fick jag så ont så jag till och med började gråta :/
Men efter kanske typ en halvtimme gick det över och då gick jag upp igen och fixade mig igen eftersom sminket gick bort, sen åt jag lite frukost och efter det sjkutsade pappa mig till skolan så blev lite sen idag men min lärare förstod när jag sa vfr.
Senare på dagen nu så har jag haft ganska ont i huvet för jag hade gråtit, men det var roligt iaf :)
Sen vill jag säga Grattis till Malin och hennes killa som har varit tsm i en månad idag! :)

Men nu ska ni få se vad jag fick i födelsedagspresent! :)

        

Av Johanna Berg - 4 mars 2010 20:56

Tänkte jag skulle lägga in bilder på kläderna jag köpte i Kalmar, så här kommer dem :)

       

Ovido - Quiz & Flashcards