JohannaMatildaBerg

Alla inlägg under februari 2010

Av Johanna Berg - 20 februari 2010 00:53

Har ritat litre nu för dem som inte vet så älskar jag verkligen att rita, det är bland det bästa jag vet :)
Nu har jag iaf ritat Ashley Greene och så här ser den ut än så länge, den är långt i från klar :D  

Av Johanna Berg - 19 februari 2010 21:24

Skolan var ganska soft idag, hela IV kolalde på på morgonen. Vi kollade på Mina jag & Irene :) haha, den är lite smårolig x)
Sen på svenskan så pratade vi typ om vart vi skulle gå om det blev brandlarm och massa. Efter det hade vi svenska igen och då jobbade jag med matte för vi gör inte ngt specielt nu i svenskan plus att jag är godkänd i det så måste inte alltid jobba med det :)
När jag slutat så kom mamma, pappa och mormor och hämtade mig så åkte jag med dem och handlade :)
Men nu ska jag gå och kolla på "Solsidan" :)

Av Johanna Berg - 18 februari 2010 18:59

Har nyss kollat på Elvis and Anabelle den var bra tyckte jag :)
Om en timme blir det att kolla på Glee men ska käka ngt nu innan :)  

Av Johanna Berg - 18 februari 2010 15:02

Idag har det varit roligt på bilden gjorde jag klart min bild som jag gjort :)
Så jag började rita Tingeling, men den blevb inte så bra i ansiktet men restan var fint :)
Vid 11:40 kom pappa och hämtade mig, Malin, Martin och Dea i skolan för vi skulle ju till Hjortberget :)
pappa hade varit under huset för att ta fram en pulka, det hade han inte behövt för jag åkte bara en gån med min matte lärare, haha :P
Det var kul att kolla på när dem andra åkte iaf särskilt när Sebastian åkte i ett gupp och flög som fan x) Men det såg ut som att det skulle ha gjort skit ont men det gick ganska bra iaf :)
Det kom en liten pojke med sin pappa oxå och det var precis när alla vi skulle gå och när han åkte så skrek han " AKTA, AKTA, AKTA!!" även att ingen stod där, tyckte det var lite gulligt :) haha.
Nu ligger jag i sängen under en filt mför jag fryser så, ska nog kolla på ngn film men vet inte vilken än :)

  

Av Johanna Berg - 17 februari 2010 22:13

Har nyss kollat på All the boys love Mandy Lane. Den var ganska bra faktiskt trodde den skulle vara läskigare än den var :)


  

Av Johanna Berg - 17 februari 2010 17:05

Idag ahr det varit så jävla segt så det bara finns inte, har varit hur trött som helst sen är det en massa skit i skolan -.-
Och på bussen idag när jag skulle hem så hade jag skit ont i huvet och så sitter två killar som går i 9:an och pratar som Pingu!?!? Eller dem pratar inte dem nästan skriker, hur moget är det?! Till och med dem som typ går i ettan kollade på dem som att dem var helt dumma i huvet! Störde mig skit mkt på det och jag var irriterad sen innan så det blev ju knappast bättre!
Jaja, nu ska jag inte låt så negativ men är bara så trött på allt just nu!
Ska bli så otroligt skönt att ha Sportlov nästa vecka!
Och det ska bli roligt att åka till Hjortberget imon med hela IV :)
Haha jag ska förmodligen åka i en sopsäck, haha komemr få skit ont i röven men men det är väl sånt man får tåla :P

  

Av Johanna Berg - 16 februari 2010 19:06

Skolan var lite seg idag, började med att ha matte i två timmar, jippie! -.-
Efter det var det datakunsakp och det ska alltid bara krångla, antingen så segar datan som fan eller så funkar inte skiten -.-
När jag slutade kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem till mormor och morfar och lämnade lite saker som pappa hade varit och köpt åt dem :)
När jag kom hem så funderade jag och mamma på vad vi skulle äta till kvällen och det blev en jättegod gryta som jag hjälpte till lite med :)
Efter det så gick jag och la mig i sängen och kollade på film för jag är jämt så trött efter skolan för jag sover så dåligt på natten :/
Men filmerna var iaf bra :)
























  

Av Johanna Berg - 15 februari 2010 22:13

Idag har jag varit gasnaka "dampig" i skolan för jag har sovit så otroligt dåligt inatt, så när jag är trött blir jag lite konstig, haha men som tur var så var Malin likadan så, :P
på livskunskapen var det typ första gången som det var riktigt lugnt, tidigare har det varit en massa prata och alla har gått in och ut från klassrummet hela tiden, så det var skänt att det inte var så idag!:)
Kokosbollarna tyckte dem om iaf för alla var slut när vi fikat klart, haha :)
När jag kom hem så kollade jag på tv och låg nästan och sov för jag var så trött, men sen kom mamma hem med Sibylla mat, tyckte inte hamburgaren var god för den smakade för mkt som Big Mac som jag avskyr, men den fick väl duga.
Senare nu ikväll så har jag och syrran kollat på tv bla CSI NY och jag låg nästan och sov igen haha, vill gå och sova nu men väntar på att pappa ska komma hem från jobbet om typ 15 min, jag måste fråga han om han hinner komma och hämta mig imon efter skolan så jag slipper vänta på bussen i en timme typ + att jag ska slippa åka den bussen som alltid ska vara sp krånglig-.-
Jaja, vi får väl se hur det blir :)


  

Ovido - Quiz & Flashcards